God årgang

God årgang

Starter opp vinbaren Syd

Den 8. november 2009 åpnet dørene på Syd i Molde. Tidspunktet kunne i utgangspunktet ikke vært bedre, men Jan Erik Nyland husker ikke tilbake på helga med bare glede.

Syd, en institusjon i Moldes uteliv!

– Det var samme helga som Molde tapte cupfinalen mot AaFK. Det var jo ikke akkurat ei stjernehelg vi hadde valgt, flirer Nyland som har fått en bedre fortsettelse på drømmen om å drive et utested han sjøl ville gått på i Molde.

Syd som eierne definerer som noe i nærheten av en vinbar – har fått navnet Syd etter den sørvendte beliggenheten og det lange blikket mot sørligere strøk. – Vi blir sterkt Italia-inspirert, både når det gjelder vin og mat. Men det blir også noe fransk og tysk vin, sier Jan Erik Nyland, og understreker at Syd ikke blir en fullverdig restaurant. Vinkartet blir derimot omfattende.

Gir Syd et ansiktsløft

Både i 2016 og 2019 blir Syd modernisert, interiøret blir byttet ut, veggene malt og søylene flislagt. Baren som var bygget for kafé og vinbardrift erstattes med to cocktail stationer og en ny æra er i gang, men grunnkonseptet og ideen forblir.

Gode drinker og pulserende nattliv.

Gode flasker vin og spennende cocktails flyter rundt i det fulle lokalet.
Cocktail
Cocktail